Szeretnéd, hogy egy személyes konzultáció keretében 1 napra “beköltözzek” a cégedbe?

Gondolom régóta vágysz arra, hogy rátalálj egy olyan komplett, automatizálható rendszerre, ami időt, pénzt és energiát spórol Neked és a vállalkozásodnak egyaránt…
… ha nem így lenne, akkor valószínű nem is találtál volna rá az oldalamra. 🙂

Nah és most pont ebben fogok Neked segíteni!

Miről szól a konzultáció, mire kell számítanod?

✅ A Te saját vállalkozásodra szabva kialakítunk egy olyan online, automatizált rendszert, ami futószalagon fogja hozni az új látogatókat, az új vevőket és a bevételt a cégednek.

✅ Mégis hogyan? Bemutatom számodra azokat az eszközöket, amiket érdemes használnod ahozz, hogy akár önnállóan milliókat érő online értékesítési rendszereket tudjál létrehozni.

✅ Akkor érdemes igényelned a konzultációt, hogyha úgy érzed, hogy megragadtál egy bizonyos ponton és segítségre van szükséged ahhoz, hogy tovább tudjál lépni. Hiába ügyeskedsz folyamatosan azon, hogy több bevételt termeljen a céged, de egyszerűen nem kúsznak feljebb a számok.

Mire NE számíts a személyes konzultáció keretében?

🚫 Bármennyire is szeretném, sajnos nincs arra lehetőségem, hogy a technikai megvalósítást vegyük át a konzultáción. Nem arról fogunk beszélni, hogy technikailag, hogyan építsd fel az értékesítési rendszered, vagy, hogy a WordPress-be milyen bővítményeket telepíts, esetleg, hogyan állítsd be a Facebook hirdetésidet.

🚫 Ezeket a technikai beállításokat nem tudom – egyszerűen nincs rá kapacitásom – átvenni Tőled, viszont segítek abban, hogy a konzultáció után pillanatok alatt Te is be tudd ezeket állítani.

🚫 Maga a konzultáció nem arról fog szólni, hogy megoldom helyetted a problémáidat, hanem, hogy közösen együttműködve felépítünk egy hatékonyan működő rendszert a vállalkozásod számára. Ehhez viszont az kell, hogy Te is így állj hozzá már fejben is, ne mondd rá semmire sem egyből, tesztelés nélkül, hogy “ez hülyeség, nálam nem működne”, illetve ne háttal állj a dolgokhoz, mert akkor nem fogok tudni Neked segíteni.

Mit érdemes tudnod a személyes konzultációról?

A konzultáció felépítése

I. lépés – Felmérőlap kitöltése

A személyes konzultáció igénylése egy felmérőlap kitöltésével kezdődik, amire azért van szükség, hogy közelebbről megismerhessem a cégedet, a vállalkozásodat és megtudjam mik azok a pontok, amelyekben fejlődni akarsz és ahol megoldást keresel.

Azért tartom fontosnak ezt az előzetes felmérést, mert amennyiben az derülne ki, hogy nem lenne érdemes megtartanunk a konzultációt a megadott információd alapján, mert például olyan problémával küzdesz, ami nem az én szakterületem, akkor ezt előre tudom jelezni számodra és így nem fogjuk elrabolni feleslegesen egymás idejét.

Pontosan emiatt, a felmérőlap kitöltése még nem vonz magával fizetési kötelezettséget, ezt kitöltheted nyugodtan akkor is, ha még Te is hezitálsz a konzultáció megrendeléséről.

II. lépés – Fél órás, telefonos infóátadás

Miután kielemeztem a kitöltött felmérőlapodat, akkor egy rövid, maximum fél órás telefonbeszélgetést fogunk megejteni annak érdekében, hogy pontosítani tudjuk melyek azok a legégetőbb problémák, amelyekkel jelenleg küzdesz. Miután ezeket a kényes pontokat feltártuk akkor leegyeztetünk egy időpontot is, amikor magát a személyes konzultációt meg tudjuk tartani.

III. lépés – Személyes konzultáció

Végül pedig nem maradt más hátra, mint a személyes konzultáció, ahol egy 3 órás megbeszélés keretében átrágjuk a legégetőbb problémáidra használható megoldási lehetőségeket és felépítünk közösen egy átütő értékesítési rendszert, aminek minden pontos tervrajza ott lesz a kezedben a konzultáció végére. Így Neked nem marad hátra más, csupán ezt a tervrajzot kell majd elővenned a megvalósítás során.

Helyszín

A konzultációt kizárólag Budapesten van lehetőség személyesen megtartani, egyéb esetben Skype-on keresztüli megbeszélést javaslom. (Amennyiben mindenféleképpen ragaszkodnál a Skype-os konzultációra, akkor természetesen az is megoldható, viszont úgy vélem, hogy hatékonyabb tud lenni a megbeszélés, ha személyesen történik.)

Fizetési információk

A személyes konzultáció díja (a felmérővel és a fél órás “infóátadással együtt”) 97.000 Ft + áfa.
A konzultációval kapcsolatos díjbekérőt a telefonos egyeztetésünk után fogom elkészíteni és legkésőbb a személyes konzultációig kell majd befizetned.

Tekintve, hogy a felmérőlap kitöltése még nem jár kötelezettséggel, illetve a telefonos egyeztetés során is dönthetsz úgy, hogy nem élnél a konzultáció lehetőségével, ezért a konzultáció díját átutalással tudod majd kifizetni, amiről én egy e-számlát fogok küldeni.

100% pénzvisszafizetési garancia

Nem akarlak kétségek közt tartani, és azt szeretném, hogy valóban profitálni tudjál ebből a konzultációból. Pontosan emiatt, ha nem nyerte el a tetszésedet a konzultáció és úgy érzed, hogy az nem segítene a számodra, akkor én sem érdemlem meg a Te pénzedet. Így tehát visszafizetem számodra a teljes összeget, mert ez most Rólad szól, a Te cégedről szól!

Ezzel a pénzvisszafizetési garanciával egészen a konzultáció első órájának a végéig tudsz élni, tehát megízlelheted, hogy miről lenne szó, milyen úton haladnánk (nyugi, természetesen mindig jelzem mielőtt lejárna ez az idő, hogy el tudd dönteni, szeretnéd-e folytatni a konzultációt). Majd ha esetleg nem szeretnéd folytatni, akkor én azt maximálisan elfogadom, megköszönöm a lehetőséget, barátként elbúcsúzunk és egyből visszautalom számodra a konzultáció teljes díját! Ez így azért elég korrekt, ugye?

Az elmúlt 4 évben rendkívül sokat foglalkoztam vállalkozásokkal, online marketinggel és szorosan együtt dolgoztam, több mint 50 céggel annak érdekében, hogy a következő szintre tudjuk emelni az online jelenlétüket. A hosszú évek alatt megszerzett tapasztalataimat felhasználva biztos vagyok benne, hogy Neked is fogok tudni segíteni!

Árva Balázs

aki a konzultációdat fogja tartani

Jelentkezz a konzultációra az alábbi felmérőlap kitöltésével

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adataid hozzánk nem jutnak el.

Funnelogia - Alabama M30 Kft.
Adatvédelmi nyilatkozat | Általános szerződési feltételek | Kapcsolat